متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/05/12 - 11:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 270
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

در راستای توسعه همکاری های مشترک؛

نشست مشترک مسئولان دانشکده های پزشکی و علوم پیراپزشکی برگزار شد

نشست مشترک مسئولان دانشکده های پزشکی و علوم پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با موضوع امضای تفاهم نامه همکاری های مشترک میان این دو دانشکده مطرح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، این نشست مشترک صبح روز دوشنبه 9 مرداد با حضور دکتر محمدرضا صالحی سرپرست، دکتر علی لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی، دکتر علی حسین ثابت معاون امور هیات علمی، دکتر خدیجه ادبی معاون آموزش پزشکی عمومی، دکتر ایرج کاشانی معاون تحصیلات تکمیلی، دکتر فردین عمیدی معاون مالی و اداری دانشکده پزشکی و دکتر شعبان علیزاده رئیس، دکتر بهرام نیک منش معاون پژوهشی و دکتر مرجان قاضی سعیدی معاون آموزشی دانشکده علوم پیراپزشکی در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار شد.

دکتر محمدرضا صالحی سرپرست دانشکده پزشکی در این نشست ضمن تاکید بر همکاری های مشترک میان دو دانشکده و استفاده از ظرفیت موجود در آزمایشگاه ها گفت: باید همکاری ها در قالب تفاهم نامه مشترک باشد تا پایبندی اجرایی داشته و قابل رصد باشد. وی اظهار داشت: با توجه به توانمندی ها و زیرساخت های موجود در دانشکده پیراپزشکی و نیاز دانشکده پزشکی در زمینه ساماندهی الکترونیک مدارک اعضای هیات علمی اعم از استخدامی، علمی، آموزشی، اجرایی و... پیشنهاد می شود در گام اول، پروپوزال این برنامه مشترک تدوین و عملیاتی شود.

دکتر علی لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده نیز در سخنانی با بیان این که تعاملات باید برپایه نیازسنجی صورت گرفته و در جهت رفع نیازهای واقعی و ارائه خدمت به بیماران باشد، گفت: انفورماتیک پزشکی بحث مهمی است که یک سر آن مهندسان و کارشناسان فناوری اطلاعات و سوی دیگر پزشکان به عنوان کاربران در محیط هستند که تعامل این دو گروه می تواند به ارائه یک محصول نهایی در راستای ارائه خدمت منجر شود.

دکتر علی حسین ثابت معاون امور هیئت علمی دانشکده نیز با تاکید بر نقش مکمل دانش آموختگان رشته های پیراپزشکی در موقوله درمان، حضور تکنسین سونوگرافر و اکوگرافر در بیمارستان ها را یک حلقه مفقوده در فیلد درمانی دانست و گفت: حضور تکنسین این رشته در کنار متخصصین می تواند منجر به توسعه خدمات و تسهیل گردش کار در بیمارستان ها شود..

دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از برنامه ها و طرح های انجام شده این دانشکده در سطح ملی گفت: در حال حاضر به دنبال راه اندازی آزمایشگاه هوش مصنوعی با همکاری جمعیت هلال احمر هستیم. در این نشست  مقرر شد تا دهه اول شهریور و پس از دریافت نقطه نظرات مدیران گروه های دو دانشکده، نیازسنجی و اولویت بندی زمینه های همکاری مشترک ، تفاهمنامه همکاری دو دانشکده به امضا رسیده و عملیاتی گردد.

  • گروه خبری : حوزه ریاست
  • کد خبر : 240991
مینا محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه